dimecres, 19 de juliol del 2017

Dolç TV a la Gran Fira de València

Aquest cap de setmana l'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol tornem a participar en la Gran Fira de València que organitza l'Ajuntament de València amb l'objectiu de celebrar l'estiu als carrers i les places de ciutat. 

L'any passat vam participar amb l'espectacle Doç Cinema, i en aquesta ocasió ho fem amb la seua continuació, Dolç TV, emotiva proposta que ens transporta al món de la televisió, als temps de la tele en blanc i negre i d’un únic canal (o de dos), d'aquells dibuixos animats que ens ajuntaven a tota la família al voltant del televisor, de sèries entranyables plenes de personatges emblemàtics, d’aquells anuncis publicitaris o concursos amb els que hem crescut. Un espectacle que acompanyem amb imatges, arranjat i adaptat per a dolçaines, percussió i altres instruments pel director de el Cudol Antoni de la Asunción i Andrés.

El concert té lloc aquest mateix dissabte 22 de juliol a les 22.00 a la Plaça del Patriarca, en la Gran Nit de Juliol.

També podeu disfrutar d'una completa programació cultural que ha organitzat l'Ajuntament de València per a aquest estiu i que podeu consultar al programa de la Gran Fira de València, festa de la ciutat amb més d'un segle de tradició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada