dilluns, 12 d’agost del 2013

XIV Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional

Un any mes els pobles i comarques del País Valencià acullen la música, dansa i cançons tradicionals de diferents països i continents. Durant l'estiu els nostres pobles i les seues places s'omplen de festa, música i art, cultural i tradició. I en aqueix context la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, com cada any, ha organitzat una nova edició del Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional.

En aquesta ocasió ens visiten les cultures d'Argentina, Senegal, Sèrbia, Taiwan i Veneçuela, els components de les quals, homes i dones de cadascun dels països d'origen, visitaran del 14 al 28 d'agost diverses localitats, tant de l'interior com de la costa. Beniarjó, Ayora, Utiel, Alfara del Patriarca, Montcada, Cullera, Quartell, Barx, El Perelló, Llombai, Cullera, Xàtiva, Pilar de la Horadada, Benisssa, Alacant, La Vila Joiosa, El Campello, Xàbia i Calp, on comprovaran les excel·lències de la terra valenciana al mateix temps que donen a conèixer la cultura tradicional de les seues diferents regions a través dels ballets participants:


Sol Argentino (Argentina)
Kassuomaye (Senegal)
Mladost (Sèrbia)
Great River Art Group (Taiwan)
Compañia Barinas (Veneçuela)

El XIV Festival Internacional de Música i Dansa
Tradicional conclourà amb la Gal·la Especial a la que vam actuar el Grup el Cudol ara fa tres anys i que enguany tindrà lloc el dia 22 d'agost a les 22.30 en la Plaça de la Verge de València, en la qual finalitzada l'actuació de tots els grups abans indicats actuarà el de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana dirigit per José Vicente Romero Forundarena i format per components de diferents associacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada