divendres, 29 de gener del 2016

IV Concert d'intercanvi de La Colla d'Algemesí

El proper dissabte 6 de febrer, a les 19.30 i al Teatre Municipal d'Algemesí, té lloc el IV Concert d'intercanvi organitzat per La Colla d'Algemesí, la nostra colla germana, dirigida també per Antoni de la Asunción i Andrés, i amb la que venim col·laborant des de ja fa molts anys. En aquesta ocasió som precisament el Cudol els convidats a compartir escenari amb ells, en aquesta nova edició del concerts d'intercanvi amb els quals La Colla d'Algemesí pretén expandir les seues relacions amb altres agrupacions amb la mateixa finalitat, que és la de la difusió de la música dels nostres instruments tradicionals.

La vesprada musical començarà amb una cercavila que anirà des de la Plaça Major de la ciutat d'Algemesí fins el Teatre Municipal. A continuació, a les 19.30, es donarà pas al concert.

En la primera part actuarem el Cudol amb una xicoteta selecció del nostre repertori més recent, que inclourà l'estrena d'una nova obra d'Antoni de la Asunción i Andrés. En la segona part farà el mateix La Colla d'Algemesí. I finalment, per a concloure l'intercanvi, ambdues colles ens juntarem per a interpretar quatre obres composades i dirigides per Antoni de la Asunción i Andrés.

Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Teatre Municipal d'Algemesí el dijous 4 de febrer de 18.00 a 20.00, o des d'una hora abans del concert pel preu de 3 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada