dilluns, 20 d’abril del 2015

1238.Crònica d'un somni, a punt

I finalment ens trobem ja en la setmana de l'estrena del que és el projecte més ambiciós de tota la nostra trajectòria, 1238.Crònica d'un somni, l'últim espectacle d'Antoni de la Asunción i Andrés que portem preparant des de fa més d'un any i en el qual comptem amb la col·laboració d'una important secció de metalls, la Coral de Patraix, Manel Ferrer i Valls com a narrador, i alguna que altra sorpresa més.

Tot açò per a transportar-vos al segle XIII interpretant la vida i llegenda de Jaume I i el seu idil·li amb la nostra terra. Demà dimarts acabarem de polir detalls en l'últim assaig realitzat en el nostre local de la Falla Montortal i Torrefiel, i ja només ens faltarà traslladar tot l'instrumental al Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat de València per a realitzar les últimes proves i l'assaig general de cara a l'estrena que se celebra a les 22.00 d'aquest divendres 24 i a les 19.00 del dissabte 25 en una segona sessió.

Resten poques localitats lliures tant per al divendres com per al dissabte, per la qual cosa seria convenient que aquells que no heu reservat ja la vostra invitació el feu acudint a la porteria del Col·legi Salesià situada en l'avinguda Primado Reig nº2 de València, o bé reservar-les posant-se en contacte amb qualsevol membre del Grup el Cudol o del seu director Antoni de la Asunción i Andrés: 

Telèfon: 639289536 

També es podran adquirir els dies d'estrena en la mateixa porta del teatre, encara que no podem garantir que no s'hagen esgotat en aqueix moment.

Les invitacions són numerades i se retiren aportant un donatiu de 4 € que anirà íntegrament a finançar un projecte solidari, la campanya Espacios de Paz amb la qual els Salesians estan recaptant fons per a col·laborar i ajudar als habitants de Bangui, capital de la República Centreafricana. La campanya Espacios de paz cerca possibilitar l'atenció educativa en els centres salesians de Damala i Galabadja a Bangui, la capital, treballant amb la infància i la joventut el valor de la pau, després de la crisi soci-política que encara avui perdura. Es pretén que aquests centres puguen reprendre les activitats educatives, recolzant a aquells xiquets, xiquetes i joves que s'han vist més afectats pel conflicte bèl·lic existent. Oferir-los l'oportunitat de tenir un ofici i rebre formació és la millor opció per a garantir la seua inserció soci-laboral.

Per a finalitzar, agrair a tota la gent que està col·laborant amb nosaltres tot aquest temps o que ho farà els dies d'estrena. Gràcies al Col·legi Salesià Sant Antoni Abat pels mitjans posats a la nostra disposició, a Solucions Gràfiques Comunica't pel magnífic cartell i alguna coseta més, a la Falla Montortal i Torrefiel, i com no, a la nostra Chelo Haro que estarà com sempre amb nosaltres. I per cert, tenim una nova incorporació, Irene Pèris i Marco a la dolçaina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada