dilluns, 14 d’octubre del 2013

Quadern de música: Flabiol

Edicions Bromera ha posat al mercat un quadern de música per a flabiol pensat especialment per a les escoles de primaria i de dolçaina, així com alumnes de magisteri i totes aquelles persones interessades en la docència i la música. El flabiol valencià, semblant a la flauta dolça però amb la digitació de la dolçaina, és un dels nostres instruments més característics, que gràcies a la seua morfologia i l'esmentada digitació permet als xiquets i xiquetes aprendre-lo més ràpidament.

Ens trobem davant d’un material obra dels mestres de música Rafael Gisbert Cato i Josep Pons Martí, tots dos vinculats a La Degollà d'Alcoi, que proporciona als docents de música i de dolçaina una sèrie de cançons que permeten treballar la destresa instrumentística. Hi trobareu tocates populars amb bases musicals per a interpretar d’una manera ben divertida, amb instruments tradicionals que faran de karaoke (instruments de banda, rondalla, acordió i guitarra, tarotes, sac de gemecs, flautes celtes o instruments de percussió àrabs …), per la qual cosa el quadern s’acompanya d’un CD.

Les obres estan seqüenciades pel nivell de dificultat i van afegint noves digitacions progressivament, de manera que l’aprenentatge resulta senzill i motivador. Això fa que siga un material molt recomanable per a les escoles de dolçaina, ja que no existeix cap manual de flabiol amb aquestes característiques.

Si esteu interessats a conéixer el material o adquirir-lo, podeu posar-vos en contacte amb Edicions Bromera al telèfon 962402254 o a l’adreça comercial@bromera.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada