divendres, 5 de juliol del 2013

Dolç TV en fragments

El Grup el Cudol sempre s'ha caracteritzat per l'estudi, defensa i difusió de la música tradicional, per a impulsar la música de dolçaina amb nous estils i propostes. A un repertori d'obres que formen part de la cultura del nostre territori hem anat afegint amb el temps peces de nova creació, en gran part compostes pel nostre director Antoni de la Asunción i Andrés, i en aquests últims anys adaptacions que provenen del món del cinema. Obres que permeten connectar la nostra música amb els records: L'últim mohicano, Pirates del carib, El senyor dels anells, 1492: la conquísta del paradís... 

D'ací va sorgir la idea de presentar un projecte centrat a oferir un llarg recorregut per les bandes sonores que s'allotgen en la nostra memòria, Dolç Cinema. I amb ell l'oportunitat d'oferir-lo al públic en la inauguració de la Setmana Solidària que els Salesians dedicaven a treure fons per a ajudar als habitants d'una xicoteta localitat de la República del Congo. Un espectacle en el qual incorporàrem la projecció d'imatges a la música de les nostres dolçaines, percussions, metalls i teclats.

Un any després de l'estrena de Dolç Cinema sentírem la necessitat d'oferir la seua continuació natural amb un nou espectacle, Dolç TV. Si l’anterior va ser un viatge cap a la màgia i la imaginació del cinema, aquesta nova i emotiva proposta ens transporta al món de la televisió. Aquells temps de la tele en blanc i negre i d’un únic canal (o de dos). I de la mateixa manera que l'any anterior, vam oferir-lo al públic en la inauguració de la Setmana Solidària que els Salesians dedicaven en aquesta ocasió per a col·laborar i ajudar als habitants de Pointe-Noire, a la República del Congo.

Dibuixos, Concursos, Eurovisió, Anuncis, Programes i sèries infantils, i Sèries.

Grup de Dolçainers i Tabaleters el Cudol interpretant Dibuixos



Grup de Dolçainers i Tabaleters el Cudol interpretant Eurovisió



Grup de Dolçainers i Tabaleters el Cudol interpretant Programes i sèries infantils



Grup de Dolçainers i Tabaleters el Cudol interpretant Sèries

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada