dijous, 10 d’abril del 2014

El Sogall presenta Dolç Cinema

El proper dissabte 12 d'abril, a les 19.00 a l'Auditori de Castalla, la Colla de Dolçainers i Percussió El Sogall presenta Dolç Cinema, idea original d'Antoni de la Asunción i Andrés, i estrenada per l'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol.

En aquesta ocasió l'espectacle estarà dirigit pel director de El Sogall, Jordi Sempere i Azorín, i oferirà una barreja de les melodies que tots hem escoltat a les millors pel·lícules de la història del cinema.


El Sogall data de principis dels anys noranta, quan un grup d'amics començaren a ajuntar-se per a tocar la dolçaina i el tabalet durant el seu temps lliure. A partir d'aquell primer grup, l'afició va anar ampliant-se fins que l'any 1995 es decideix construir una associació juvenil musical amb el nom de Colla de Dolçainers i Percussió El Sogall de Castalla. Actualment està presidida per Javi Payà i compta amb Jordi Sempere i Azorín en la direcció musical.

És un grup amb una especial peculiaritat en el món de la música valenciana. Ells fusionen la música tradicional amb instruments moderns de tal forma que els sons de la dolçaina i el tabal s'entremesclen amb els teclats electrònics, la bateria, la guitarra elèctrica, la flauta i el violí.


Trailer de Dolç Cinema

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada