diumenge, 9 de juny del 2013

PercuFest 2013

L'Ajuntament, la Societat Musical La Lira Fontiguerense i la seua Escola de Música La Lira Fontina de La Font de la Figuera, conjuntament amb la gestió tècnica i artística de la productora valenciana PercuFest Productions, organitzen l'acció formativa PercuFest 2013, que constitueix tota una experiència i dinàmica pedagògica de formació extracurricular pionera i singular. 

Aquest curs intensiu d'estiu està programat exclusivament per a un alumnat dinàmic i motivat per l'estudi de l'apassionant món de la percussió, que es propose descobrir, explorar i viure els més diversos aspectes, tipus, estils i diferents pràctiques instrumentals.


Trailer del PercuFest

Durant PercuFest 2013 s'imparteixen classes col·lectives, classes magistrals, workshops, pràctica de dinàmiques de música de cambra, drum clínics… en sessions de matí i vesprada. Es reforçen i amplien els continguts de la formació bàsica de percussió (tècnica i interpretació) d'acord amb els diferents nivells dels inscrits. S'explora la tècnica i pràctica tant dels instruments de percussió clàssica com els ètnics, tradicionals i la bateria, a través dels coneixements adquirits en les classes diàries i en les classes magistrals. S'explora el llenguatge de la improvisació i la pràctica de la música de cambra per a percussió.

Els límits d'edat de l'alumnat queden establits de 12 a 24 anys, tots dos inclusivament, encara que excepcionalment i prèvia consulta, l'organització es reserva la decisió d'acceptar una mínima porció excepcional d'alumnat que puga excedir els marges citats. 

L'alumnat, que per a pernoctar s'agrupa per edat i sexe, s'allotja en les instal·lacions i aules condicionades ex profeso del C.E.I.P. Mare de Déu dels Xics, gestionat per PercuFest Productions, i disposant de monitors en règim de 24 hores. El menjador per a la manutenció de l'alumnat se situa en unes instal·lacions condicionades molt properes a les dependències de l'esmentat col·legi i estarà atès en tot moment per personal especialitzat. L'esmorzar i el berenar es proporciona en la ubicació on es trobe l'alumnat depenent d'activitats, classes o assajos. 

L'import de la matrícula anticipada per la totalitat de conceptes que es detallen és de 350 € si el alumne es matricula abans del 20 de juny. A partir d'aquesta data el preu de la matrícula ordinària ascendeix a 450 €. Per a membres de la mateixa unitat familiar, bé siguen germans, cosins o nebots, la matrícula és de 325 € cadascun. S'inclouen dins d'aquest preu de matricula la docència i activitats de percussió, concerts, sessions de grup i classes magistrals, l'allotjament en les instal·lacions condicionades, atenció contínua 24 hores a càrrec de monitors titulats i qualificats, assegurances de responsabilitat civil obligatòria i d'accidents, manutenció en règim de pensió completa, ús d'instal·lacions esportives (pistes d'esports, piscina…), dinàmiques extraescolars amb monitors especialitzats, assistència sanitària i una samarreta commemorativa PercuFest. Si es prescindeix d'allotjament i manutenció l'import de la matrícula és de 250 €.

El professorat d'aquesta edició està format per Marinus Komst, Éric Sammut, Sergey Saprychev, El Hadji Elash Massaly, Iñaki Martín, Antonio Domingo, Rafa Navarro, Migue Hernández, Enric Pizá, Pino Rovereto, Mariano Steimberg, Manolo Cascales, Aarón Cristófol i Hilari Josep Marí Cabo.

Paral·lelament al curs, se celebra al llarg de totes les nits el Festival de Concerts PercuFest 2013 a la Sala D. Jaime Belda del Teatre Juan de Juanes de La Font de la Figuera, i que comptará aquest any amb la presència de PerKuKen! PercuFest Percussion Group, la Banda Simfònica de la Societat Musical La Lira Fontfiguerense, el Grup de Percussió del Conservatori Professional de Música d'Utiel, As de Luz, Fussion Percussion Duo, Éric Sammut & Friends, i el concert de clausura protagonitzat pels alumnes i professors del PercuFest 2013.

Més informació i butlletí d'inscripció ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada