dissabte, 14 de juny del 2014

Dolç Cinema a Alaquàs

Dolç Cinema torna als escenaris amb l'espectacular fusió de l'art cinematogràfic i el so de la dolçaina que hem anat representant per localitats com València, Catarroja, Borbotó, Torrent i Castelló. Ara és el torn d'Alaquàs, amb motiu de l'acte de cloenda del curs de l'Escola d'Adults Enric Valor el proper dijous dia 19 de juny a les 19.30.

L'espectacle té lloc al Castell d'Alaquàs, l'edifici més important de la ciutat. Un monument declarat com a Bé d'Interés Cultural i des de 1918 Monument Històric Artístic Nacional, que forma part del conjunt d'edificis públics de l'Ajuntament d'Alaquàs dedicats a la divulgació i suport de les diverses formes d'expressió cultural en la ciutat com ara exposicions pictòriques i escultòriques, representacions teatrals i musicals, així com a la formació educativa i l'exercici d'activitats associatives de diversa índole. 


El Castell, de fet, és un centre de cultura singular en el sentit més ampli del terme. En les seues antigues andanes es troben ubicades les aules de l'Escola d'Adults Enric Valor, formant part integrant del Projecte Educatiu d'Alaquàs. En cada curs escolar participen aproximadament 1000 persones, la qual cosa és un número important de ciutadans i ciutadanes que permanentment es poden beneficiar d'aquest espai socioeducatiu i donar-li per tant ple sentit a l'ús establert.

I és l'Escola d'Adults Enric Valor, en el seu acte de cloenda del curs, per a qui l'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol oferim Dolç Cinema. La música de les pel·lícules de l’oest, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals, amb arranjaments per a dolçaines, percussió i altres instruments del director de el Cudol Antoni de la Asunción i Andrés, i acompanyades per les millors imatges de les pel·lícules homenatjades.

L'entrada és gratuïta i el aforament limitat al espai del claustre del mateix Castell d'Alaquàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada