dimarts, 5 de juny del 2012

Concert de fi de curs de Dolçaina i Orgue

El divendres 8 de juny a les 21.00 els alumnes de Dolçaina del Centre Professional Districte Marítim del Grau de Gandia realitzen el concert de fi de curs dins de l'assignatura de Música de cambra. Han dedicat aquest trimestre a l'orgue, i és per això que porten l'audició a l'església de Sant Nicolau del Grao de Gandia coincidint amb el seu cinquanta aniversari.

És un espectacle molt interessant ja que no és fàcil poder escoltar concerts d'aquests tipus. Entre altres sorpreses, l'estrena absoluta de tres obres. Una d'elles, Més enllà dels mites, obra de Vicent Adsuara i Mora, guardonada amb la Menció d'honor al I Concurs de Composició per a Dolçaina i Orgue Vila de Pedreguer i que és la primera obra original premiada per a una formació que inclou dolçaina, orgue i percussió.

Vicent Adsuara i Mora, és dolçainer del Grup de Dolçainers i Tabaleters el Cudol, Mestre d'Educació Musical i compositor pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ha realitzat composicions per a diversos àmbits, des de música didàctica, passant per música per a instruments populars, música pop o música per a cinema, fins a música per a instrument solista, música de cambra, música electroacústica, música per a banda o música per a orquestra simfònica. A més del premi a Pedreguer ha estat guardonat als Premis Tirant 2007, Menció d'honor al III Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Ciutat d'Algemesí, Menció d'honor al V Concurs de Composició per a Dolçaina i Percussió Vila de Muro, i el Premi Nacional de Música al XI Certamen de Creació Jove València Crea 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada