divendres, 8 de juliol del 2016

Dolç Cinema a la Gran Fira de València

Dolç Cinema torna amb l'espectacle multimedia, fusió de l'art cinematogràfic i el so de la dolçaina, que tant ha agradat des de la seua estrena ja fa més de quatre anys. Ara ho fa a lo gran, a la Gran Fira de València, i amb tres representacions. La música de les pel·lícules de l’oest, d’aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals, acompanyada de les millors imatges de les pel·lícules homenatjades. Arranjaments realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments pel director de el Cudol Antoni de la Asunción i Andrés.

El primer concert tindrà lloc el dissabte 16 de juliol a les 22.30 junt a l'Ajuntament de Castellar-l'Oliveral, al carrer Periodista Enrique Ginés. (Aquest serà l'únic on no estarem acompanyats per imatges).

El dimarts 19 de juliol a les 22.00 oferirem l'espectacle en un marc incomparable, els Jardins del Palau.

I acabarem a lo gran, en la Gran Nit de Juliol, el dissabte 23 a les 22.30 a la Plaça de la Mare de Déu.

Podreu disfrutar d'aquests concerts gratuïtament, a més d'una completa programació cultural que ha organitzat l'Ajuntament de València per a aquest estiu i que podeu consultar al programa de la Gran Fira de València. 

I es que fa més d’un segle uns quants tipus de bé es van ajuntar i per amor a la ciutat i a la cultura van aixecar una fira amb la qual protagonitzar l’estiu amb la brisa d’aliada. Han passat els anys, però l’esperit roman intacte. Va ser en 1871 la primera vegada… Tertúlies literàries, cafès llegendaris, els jocs florals. El 1886 el mestre Salvador Giner va organitzar el primer concurs de bandes (sense so no hi ha paradís). En 1891 arribaria la Batalla de les Flors (complix els seus 125 primers anys). I la festa, seguix i seguix i seguix.

La música i els concerts, el teatre i els jocs, l’humor i la reflexió, l’esport i les tradicions infinites, la pirotècnia. Pum. Als barris i en les places, en les pedanies i en el centre, allà i ací. Amb la missió de que València estiga al somni de l’estiu. Tenim la responsabilitat d’enamorar als que vénen de fora, però també de contagiar-nos per la nostra ciutat com si fora la primera vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada