dijous, 29 de juny del 2017

I Concert d'intercanvi a la A. M. Sant Josep de Pignatelli

Aquest any el Grup el Cudol participem per primera vegada en el Programa de Concerts d'intercanvi que patrocinen la Generalitat Valencia i l'Institut Valencià de Cultura i que promociona la col.laboració entre les agrupacions musicals de quatre federacions, la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT), la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) i la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV).

Així que per a iniciar-se en aquesta iniciativa, aquest dissabte 1 de juliol ens ajuntem amb l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli per a oferir un concert en tres parts i que tindrà lloc al mateix carrer Sant Josep de Pignatelli de València. En la primera part el Cudol oferirem una mostra del nostre repertori i en la segona serà el torn de l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli. Finalment interpretarem conjuntament la marxa mora Xavier el Coixo, obra de J. Rafael Pascual Vilaplana.

Avans de l'inici del Concert d'intercanvi celebren la Festa de les Banderes, en la qual els diferents grups d'educandos de les societats A. M. Sant Josep de Pignatelli, A. M. Acàcies Picayo i A. M. Gayano Lluch demostraran tot el que han après durant el seu curs. A continuació, la PignaRock Band durà a terme el tancament del festival de les banderes.

La Festa de les Banderes començarà a les 18.00 de la vesprada, amb el Concert d'intercanvi a continuació.

I ja avancem que al mes de setembre serà l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli la que s'acoste a la Falla Montortal i Torrefiel per a participar en la segona part d'aquest intercanvi amb un nou concert conjunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada