divendres, 12 d’octubre del 2012

II Curs de Direcció de Colles

La Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters presenta la segona edició del Curs de Direcció de Colles. A aquesta edició hi haurà encontres exclusivament teòrics que es realitzaran al Centre Professional de Música del Grau de Gandia, alterns amb encontres amb classes pràctiques a les localitats de les colles que participen en cadascun d’aquests. També estan programant-se una sèrie d’activitats adicionals amb conferències sobre la direcció i la composició. Trobareu més informació sobre com participar tant com a alumnes o com a colla pilot als documents adjunts. 

Al curs s'aprofundirà en la figura del director musical, l'estudi de la tècnica gestual de base, tècnica d'estudi d'una partitura, anàlisi de les partitures, anàlisi com a origen de la interpretació, afinació i organologia, planificació d'un assaig, planificació del grup a nivell amateur, la pedagogia aplicada al grup, motivació i evolució d'una formació musical i classes pràctiques amb colla pilot. 

El curs és impartit per Pere Molina i Gonzàlez i Juan Carlos Sempere i Bomboi, mentre que les classes es desenvolupen un diumenge cada mes amb horari intensiu de matí i vesprada, de 10.00 a 14.00 les classes teòriques i de 16.00 a 19.00 les pràctiques. 

En aquest moment és necessari que algunes colles vullguen participar en qualitat d’amfitriones i colla pilot per a alguna de les sessions programades del curs. Si la vostra colla està interessada en participar-hi, ha d’omplir el full d’inscripció adjunt i remetre’l a la adreça formacio@xirimita.com

La participació consistiria en proporcionar un lloc amb dos espais per a que els mestres puguen impartir les seues classes, i els alumnes puguen escriure i prendre notes, així com disposar de faristols per a poder posar les seues partitures. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada