dimecres, 19 de desembre del 2012

Anatomia de la respiració

La Colla d'Algemesí organitza per al dia 2 de gener el taller Anatomia de la respiració dirigit a tots els instrumentistes de vent majors de 16 anys. Està impartit per la professora Paloma Mora i Goterris i té una durada de dues hores i mitja. S'han organitzat dos torns, el primer de 11.00 a 13.30 i el segon de 19.00 a 21.30. El preu és de 15 €.

El taller s'impartirà als locals de l'Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina d'Algemesí, seu de La Colla d'Algemesí. Per a inscriure's i rebre més informació podeu contactar a través del correu info@lacolladalgemesi.com o els telèfons 675660974 i 656276097.

Tal com vam explicar açí en el taller de respiració per a dolçaina la respiració és un aspecte essencial en els instruments de vent, però en la dolçaina encara és més important perquè és un instrument de doble canya i la quantitat d'aire que cal expulsar per a fer-la sonar és elevada. És per açò pel que no cal malgastar gens d'aire i respirar d'una manera eficaç per a poder tocar sense problemes ni fatigues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada