dilluns, 4 de novembre del 2013

Dolç Cinema a Castelló

L'emblemàtic Teatre Principal de Castelló, un dels centres culturals més importants de la ciutat, ens honra acollint-nos per a oferir un nou concert solidari de Dolç Cinema organitzat per l'Associació pel Dany Cerebral Adquirit Ateneu de Castelló, entitat que s'encarrega de defensar els interessos de les persones afectades amb la finalitat d'eliminar qualsevol situació de marginació o desigualtat social, de la promoció de qualsevol tipus d'activitats encaminades a la rehabilitació i reinserció social dels afectats, i de divulgar els coneixements sobre el dany cerebral adquirit per a aconseguir la seua prevenció i la sensibilització de la població.


Ja fa temps que el Cudol venim dedicant part del nostre treball a accions solidàries, i és precisament en aquestes ocasions en les quals el suport de tots és significatiu. Per això us animem a adquirir les invitacions abonant un donatiu de 5 € mitjançant el servei de venda d'entrades de El Corte Inglés, al telèfon 902400222 i via internet ací, o acudint a les taquilles del Teatre Principal de Castelló, que obrin tots el dimecres i dijous de 18.00 a 21.00, dissabtes de 11.00 a 14.00, i el mateix dia de l'espectacle des de les 17.00. 

Com ja hem dit abans, el Teatre Principal és un referent cultural de la ciutat de Castelló que va ser construït a la fi del segle XIX i reinaugurat en 1999 després d'una restauració total que va recuperar la configuració del teatre a la italiana original i de les magnífiques pintures que adornen el sostre de la sala i l'embocadura de l'escenari. Ofereix gran varietat d'espectacles i representacions amb la finalitat de satisfer la demanda dels amants de les arts. Obres de teatre clàssic, muntatges avantguardistes i transgressors, espectacles de dansa, concerts, exposicions, seminaris i trobades amb els quals pretén dinamitzar el debat cultural.




















Aquest és el marc incomparable on diumenge 17 de novembre a les 19.00 mostrem un nou viatge pels records que ens evoca el cinema mitjançant els sons de les nostres dolçaines. Dolç Cinema, un espectacle multimèdia per a gaudir amb la música de les pel·lícules de l’oest, d’aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals, amb arranjaments realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments pel director de l'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol Antoni de la Asunción i Andrés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada